Vioolles

Vioolles

De lessen

Ik geef al een aantal jaar vioollessen. Iedereen, elk niveau, elke achtergrond en elke leeftijd is welkom. Ik heb leerlingen tussen de 6 en 80 jaar. Ik focus op de muzikale en technische ontwikkeling, kan ook op de piano mijn leerlingen begeleiden, oefen samenspel en leer de leerlingen die daar klaar voor zijn wat muziektheorie. Als de leerling daaraan toe is zal ik begeleiden in het zoeken van orkesten en samenspel gelegenheden. 

Met mijn educatieve vaardigheden heb ik ook via Het Residentieorkest workshops viool gegeven aan basisscholen en middelbare scholen en heb ik verscheidene keren ingevallen als docent bij leerorkest The Residents. Op het conservatorium heb ik educatie les gehad en volg ik momenteel de Kodály cursus Muziek als Vak.

De vioollessen vinden bij mij thuis plaats in Rheden of Leiden. Beginnende leerlingen starten meestal met een half uur les en als de docent of de student merkt dat dat te kort wordt voor de huidige ontwikkeling gaat de lestijd in overleg naar 45 minuten of 60 minuten. De leerling moet zelf voor een viool zorgen. Een viool kan gehuurd of gekocht worden en ik kan daarin advies geven en helpen. Verder moet de leerling een lessenaar, een lesboek en eens in de paar maanden nieuwe snaren aanschaffen. De kosten voor de lessen zijn €15 per half uur, €22,50 per 45 minuten en €30 per uur. De leerling heeft elke week les.

Contact

Wil jij viool leren spelen of meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met mij op voor vragen of aanmelding.